Mar 7 / admin

Concert exclusiv Ava Inferi la Bucuresti!

Axa Valaha Productions prezintă în exclusivitate în România primul concert de club al trupei portugheze AVA INFERI, într-un eveniment recomandat de Twilight 13 Media.

Ava Inferi este trupa în care activează celebrul Rune Eriksen, cunoscut publicului ca Blasphemer, notoriul chitarist şi compozitor al legendarei trupe norvegiene Mayhem, alături de care, timp de 13 ani, a conceput capodoperele “Wolf’s Lair Abyss”, “Grand Declaration Of War”, “Chimera” sau “Ordo Ad Chao”. Talentatul muzician este activ şi în trupele Aura Noir sau Twilight of the Gods. Alaturi de Blasphemer şi de trei cunoscuţi muzicieni lusitani, oficiază Carmen Simoes, una dintre cele mai interesante voci feminine ale scenei metal europene, cunoscută datorită colaborărilor cu nu mai puţin celebrii Moonspell şi care s-a dedicat în totalitate trupei Ava Inferi, alături de care a lansat până în acest moment patru albume de studio.

Ultimul material full-length, “Onyx”, mixat şi masterizat în celebrul Unisound Studio din Suedia de către Dan Swano (cunoscut ca lider al trupelor Edge of Sanity sau Nightingale, dar şi ca unul dintre cei mai importanţi producători scandinavi în materie de rock si metal) şi lansat sub egida cunoscutei case de discuri Season of Mist, beneficiază de reacţii extrem de pozitive din partea fanilor şi a publicaţiilor de profil, fiind declarat albumul lunii de către cea mai importanta revistă franceză în materie de rock şi metal, Metallian Magazine.

Ava Inferi este trupa care îi va insoţi pe britanicii de la My Dying Bride de-a lungul întregului turneu britanic programat pentru luna mai, care aniversează cei 20 de ani de existenţă ai trupei, fiind de asemenea confirmată in line-upul celui mai faimos festival scandinav, Inferno Festival.

Astfel ca pe 7 mai 2011, în avanpremiera turneului britanic, Ava Inferi va sosi la Bucureşti pentru un concert exclusiv, un eveniment cu totul special, care se va desfăşura in Wings Club din Bucuresti. Trupa a ales România pentru a lansa noul album de studio în estul Europei datorită legaturii speciale pe care o are cu tara noastră, de la apariţia ca headliner în cadrul Ost Mountain Fest din 2010, până la productia ultimului lor single care promovează albumul “Onyx”, clipul piesei “Majesty” fiind realizat în totalitate în Romania, sub bagheta celui mai cunoscut artist român din zona metal, Costin Chioreanu.

Concertul Ava Inferi din Romania este un eveniment Axa Valaha Productions, recomandat de Twilight 13 Media. Detalii despre pretul şi modul de achizitionare al biletelor vor fi anuntate in curand. Informatii la axa666@yahoo.com sau tel. 0721107776.

Photobucket